Betaalbare, snelle hosting provider voor je website

Betaalbare, snelle hosting provider voor je website

Betaalbare, snelle hosting provider voor je website 1200 798 admin
Leestijd: 2 minuten

Het vinden van een hostingbedrijf is erg lastig: online vind je goede en slechte recensies, je weet nooit precies wat een hostingbedrijf voor je doet, en je hebt misschien niet genoeg technische kennis om na te gaan of ze wel genoeg bieden voor jouw website. Je bent uren op het internet kwijt om uit te zoeken welke de beste host is, maar je wordt niet veel wijzer van al die informatie.

Bij Web-Logic webdesign hebben wij ondertussen met de meeste hostingpartijen wel eens te maken gehad. Het heeft ons jaren gekost om een goed bedrijf te vinden. Hierdoor weten wij als de beste wat er belangrijk is voor de keuze van een hostingbedrijf.

Kies voor bereikbare en vriendelijke hosting

Het maakt niet uit hoe goed je hostingbedrijf is, je zult gegarandeerd ooit hulp nodig hebben of problemen tegenkomen. Wij vinden het prettig om samen te werken met bedrijven waar je direct antwoord kunt krijgen op al je vragen. Die telefonisch bereikbaar zijn en ook nog eens snel de telefoon opnemen.

Vriendelijkheid en bereikbaarheid blijken voor veel hostingbedrijven lastig

Vriendelijkheid en bereikbaarheid blijken voor veel hostingbedrijven lastig [vooral voor de grotere commerciële partijen]: wij heb jarenlang bij Mijn Domein, Strato, Siteground, one.com, Trans IP, Hostnet en ga zo maar door gezeten (een grote en goedkope host voor vele websites) en heb je geluk als je met een simpele vraag 30 minuten op een medewerker moest wachten die er daarna alles eraan deed om mijn vraag niet te beantwoorden.

Kosten voor website hosting en domeinnaam

Je kan tegenwoordig al vanaf 50 cent per maand een website krijgen, maar in het geval van hosting is goedkoop vaak duurkoop. Je betaalt namelijk ook voor goede klantenservice, weinig downtime en handige features. Voor een simpele website heb je niet zoveel nodig: 500MB ruimte is voor de meeste sites met 5-20 pagina’s meer dan genoeg, en als je niet veel bezoekers verwacht is de bandbreedte overal prima. Vanaf €10 per maand vind je pakketten die beter zijn.

Goedkoop is duurkoop, maar vanaf €10 per maand kun je een prima host vinden.

Een domeinnaam kost gemiddeld tussen de €5 en €12 euro per jaar (afhankelijk van de extensie .com of .nl). Dat zijn de kosten niet, en voor het goed werken van een website maakt het niet zoveel uit bij welk bedrijf je je domeinnaam geregistreerd hebt. Maar natuurlijk heb je het liefst je domeinnaam samen met je hostingpakket bij dezelfde provider, let daarom niet te veel op de kosten voor een domeinnaam.

Welk hostingbedrijf is nu het best?

Welk hostingbedrijf is nu de allerbeste vraag je je af? Een 100% goed antwoord kunnen wij daar niet op geven, wij heb namelijk niet alle bedrijven uitgetest [de meeste wel], en weet niet precies wat je zoekt of wat je budget is. Gelukkig kunnen wij je wat tijd besparen.

Sinds ruim een jaar zijn wij overtuigd door Cloud 86. Als je het Googelt staat Cloud 86 bekend als beste WordPress hostingbedrijf in Nederland. Vanaf het eerste moment waren wij overtuigd over dit bedrijf. Ze zijn inmiddels erg bekend in het WordPress wereldje en bieden de allerbeste klantenservice in de hosting business.