skip to Main Content

WERKZAAMHEDEN

Onze werkzaamheden variëren enorm, voor iedere tak onze eigen specialist. Onderaan de pagina vind u onze meest voorkomende werkzaamheden, onze specialisten lopen qua ervaring enorm uiteen. Heeft u vragen of bent u datgeen niet tegen gekomen waar u naar opzoek bent? Benader ons gauw, we komen er vast en zeker samen uit.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze portfolio en werkzaamheden? Vult u dan ons contactformulier in of bel ons direct op.

NIEUWS & UPDATES

Nieuw hoofdkantoor

Web-Logic Webdesign is aan het uitbreiden, hier hoort uiteraard een passende ruimte bij. Web-Logic webdesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van online reclame. Wij focussen ons…

Student 4 All

Voor de opdrachtgever hebben wij een webshop gebouwd, die functioneert als online statement voor Student 4 All. Student 4 All is een ondernemersplatform uit omgeving Noord-Holland die sterk…

MEERWERK - ALLE WERKZAAMHEDEN

Domein overname

Uw huidige website staat al live, nu kan het allemaal sneller en moderner. Wij nemen uw domeinregistratie over en voorzien deze van een snel hosting pakket. Vervolgens vervangen wij uw bestaande website met onze vernieuwde versie, inclusief installaties etc.

Marketing & social media

Om uw klanten te bereiken speelt social media een enorme rol. Wij verzorgen een optimale lay-out en strategie om dit onderdeel maximaal te boosten. Anno 2020 is social media één van de belangrijkste marketing onderdelen geworden, hierbij adviseren en begeleiden wij u graag.

Onderhoud pakket

Voor een vast laag tarief per maand, word uw website door ons gehost, beheerd en onderhouden. Aanpassingen worden kosteloos doorgevoerd tot een zekere hoogte, uw website is altijd voorzien van de nieuwste updates en software. Bij problemen kunnen wij direct handelen en anticiperen.

DOELGROEP BEREIKEN

Met het structureel creëren van waardevolle en doordachte content bereiken wij uw gewenste doelgroep.  Met deze techniek creëert u meer activiteit op uw website. Dit kunnen wij behalen doormiddel van een doelgericht onderzoek, wat wenst de klant en hoe bereiken wij deze het beste.

SEO & SEA

Uw website word standaard voorzien van een maximale SEO optimalisatie. Toch een stap verder? Geen punt wij richten een SEA campagne voor u op. De juiste strategie en aanpak zorgt voor een betere vindbaarheid. Wij werken met richtlijnen die het beste samengaan met de wensen van Google.

BRANDING

Uw bedrijf voorzien van een branding, wij ontwerpen en realiseren alles op dit gebied. Visitekaarten – flyers – FaceBook banners – content – ontwerpen van drukwerk – belettering en dergelijke. Met bovengenoemde producten creëren wij een geheel, dit onthouden toekomstige klanten en zullen eerder overgaan tot handelingen op uw website.

Product fotografie

Voor uw website/product maken wij foto’s van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden door een professionele fotograaf geschoten. Dit om een optimale beleving te ervaren op uw website. Deze afbeeldingen worden indien nodig bewerkt om snelheid van de website te behouden en het te laten passen in het geheel van de website.

Complete huisstijl

U bent een nieuw bedrijf gestart, of u wilt uw bestaande concept nieuw leven inblazen. Wij verzorgen de gehele huisstijl; logo, website, visitekaarten, flyers, social media banners, content en dergelijke. Vraag naar de mogelijkheden.

Bestaande website aanpassen

Uw website staat al live, toch enkele factoren en elementen zijn aan een upgrade toe. Wij helpen u hier graag bij. Bijna alles is mogelijk, bespreek uw wensen met een van onze adviseurs. Vaak presteert de website niet zoals gewenst, uw website functioneert als visitekaart. Dit is volgens ons niet de bedoeling, uw website moet omzet en leads genereren.

MULTIMEDIA TAAL

Uw website in verschillende of meerdere talen weergeven is geen punt. Web-Logic Webdesign verzorgt dit voor u met een doordacht en resultaatgericht plan. Wij hebben samenwerkingen met verschillende tolken, u kunt er voor kiezen zelf teksten aan te leveren of dit te laten verzorgen door ons.

FACEBOOK & INSTAGRAM ADVERTENTIES

Een nieuwe website is vaak pas het begin. Nu is de uitdaging om er voor te zorgen dat deze vindbaar wordt om zo uw service, product of blog te promoten. Dit kan op veel verschillende manieren, maar op dit moment is Facebook Advertising één van de meest effectieve advertentiemiddelen en een must have binnen uw marketing. Buiten het feit dat Facebook dagelijks 1.7 miljard actieve gebruikers heeft die jij kunt bereiken is het enorm schaalbaar, heeft het een gedetailleerde targeting en maken zowel startups als miljardenbedrijven hier gebruik van.

Om u een vliegende start te geven hebben wij een samenwerking met een digital marketing bureau die gespecialiseerd is in het runnen van Facebook advertenties.

×Close search
Zoeken