skip to Main Content

GASTVRIJ AAN ZEE

Voor de opdrachtgever hebben wij een informatieve website gebouwd, waar verschillende accomodaties kunnen worden geboekt. Dit systeem is volledig aan te passen, het is voor de opdrachtgever eenvoudig nieuwe accomodaties te plaatsen, of te wijzigen. Gastvrij aan Zee is een ondernemer uit Egmond aan Zee die beter vindbaar wou worden online. Na verschillende brainstorm sessies hebben we een definitieve ontwerp style gekozen, deze lijn is doorgetrokken in de gehele huisstijl.

Gastvrij aan Zee onderscheid zich ten opzichte van zijn concurrenten met de responsive website. De website is uitgebreid getest op verschillende browsers en devices. Overal presteert de website naar behoren.

De opdrachtgever heeft door ons zijn huisstijl laten bepalen. De kleurkeuze is in overeenstemming bepaald, deze is doorgetrokken op verschillende on- en offline uitingen. Er is een visitekaart ontworpen binnen deze huisstijl, ook is het bedrijfsbusje hiermee beletterd.

De website heeft de vindbaarheid een goede boost gegeven, de opdrachtgever is beter vindbaar en merkt een hogere conversie op zijn website.

De website is multi language, u kunt de website doormiddel van een extra link bezoeken in het Duits of in het Nederlands. Hier is een Duitse en Nederlandse domeinnaam voor gebruikt.

TOEGEPASTE TECHNIEKEN

CMS-systeem
Automatische mail systeem
Eenvoudig aanpassen van teksten - afbeeldingen & producten
Branding - verschillende promotiematerialen
SEO optimalisatie & SEA campagne gestart
Hosting pakket ingericht
Social media content gecreëerd
Website fotografie
portfolio website webshop laten maken weblogic