U wilt een goedkope website laten bouwen?

Bij Web-Logic ben jij aan het juiste adres als je een goedkope website laten bouwen wilt. Wij vinden namelijk dat een goede website helemaal niet duur hoeft te zijn. Doordat we reeds jarenlange ervaring en allerlei specialisaties hebben, kost het ons relatief weinig tijd om een goede website te bouwen. Dat merk je aan onze prijzen, die opvallend lager zijn dan die van onze vele concurrenten. Bij Web-Logic kan je een goedkope website laten bouwen, maar dan zonder in te leveren op kwaliteit en gebruiksgemak.

seo google ranking vindbaarheid scoren

Een goed vindbare, goedkope website laten bouwen

Een van de belangrijkste aspecten aan een goede website is dat deze goed vindbaar is in google en andere zoekmachines. Je wilt er immers (potentiële) klanten mee trekken. Bij Web-Logic weten we precies aan welke zaken google waarde hecht, en deze verwerken we in jouw website. Zo weet u zeker dat deze goed gevonden wordt.

Wilt je tevens na het bouwen starten met slimme, online marketing? Dan kan jij bij ons een goedkope website laten bouwen inclusief marketing campagne. Wij zorgen er daarmee voor dat je direct online gaat domineren, en dat jouw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient. Doordat het team van Web-Logic uit diverse professionals bestaat kunnen we deze specialisaties aanbieden. Zo maak je met jouw nieuwe website een vliegende start!

Over onze werkwijze

Indien je ons jouw professionele website laten bouwen wilt kan je daar het volgende van verwachten. Reeds binnen één week heb je het eerste concept, dat je zelf uitgebreid kunt bekijken, beoordelen, en testen. Aan de hand van jouw feedback passen we deze aan, net zolang tot jij helemaal tevreden bent. Onze technische helden werken daarvoor samen met onze vormgever, waardoor we een website kunnen maken die helemaal past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

loulous healthy kitchen mockup rotterdam eten food kitchen

Alles voor een professioneel resultaat.

Onze manier van werken kenmerkt zich door zijn persoonlijke en transparante aanpak. We vertellen je alles over alle mogelijkheden, en pas daarna hoef je knopen door te hakken. We geven jou daarbij uiteraard graag advies, want wij weten als geen ander hoe een goede website in elkaar zit en hoe jij jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt. Bij Web-Logic kan je een goedkope website laten maken met een super professioneel resultaat. Wij zijn er voor zowel kleine als grote bedrijven, en helpen jou indien gewenst met allerlei aanverwante zaken. Een online marketing campagne bijvoorbeeld, maar ook bij het schieten van professionele foto’s voor de website, het schrijven van SEO teksten en de branding.

Interesse in onze diensten? Neem dan even contact op via 072 220 92 09 of info@web-logic.nl. We vertellen je dan geheel vrijblijvend alles over de mogelijkheden.