Tijd voor online zichtbaarheid

Strategieën die klanten opleveren.

Tegenwoordig is online marketing één van de belangrijkste aspecten van je bedrijf. Want iedereen is online! Of jij nu wel of niet online producten of diensten aanbiedt, Web-Logic realiseert voor jou een strategische marketingoplossing voor online vindbaarheid waarmee jij je onderscheidt van de concurrentie.

Bekijk prijzen & mogelijkheden

Abonnement

AANBEVOLEN

1 jaar | All-in one webshop 

v.a. €220

Per maand

Uren

Op basis van uren

€85

Per uur ex. BTW

Plus pakket

All-in one webshop

v.a. €1899

Exclusief BTW

Alles in één

Realisatie van volledige huisstijl

v.a. €2599

Exclusief BTW

Maatwerk

Exclusieve features 

v.a. €3599

Exclusief BTW

Tijd voor conversie.

Word gevonden door je doelgroep

Web-Logic wil dat we jouw gestelde doelen voor marketing en advertising kunnen realiseren. Voordat we aan de slag kunnen, willen we dus eerst op een rijtje hebben wat precies de wens is. Dat proces ziet er zo uit:

Een kennismakingsgesprek – we achterhalen samen wat je doel en doelgroep is, en hoe we die gaan bereiken. De focus van de marketingstrategie – zodra helder is waar de focus voor de advertising op moet liggen gaan wij aan de slag. Voor het beste resultaat combineren we onze strategie met SEO of SEA, afhankelijk van de gestelde doelen. Dit garandeert meer bezoekers op je website of meer klanten voor je webshop. Oftewel, meer omzet. 

Een greep uit ons werk.

Klaar voor de volgende stap?

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu

Verder groeien?

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

swipe

Kies voor Web Logic.

Jouw online specialist

Bij een website of webshop komt veel kijken. Wij kijken verder dan alleen het webdesign, maar bieden een complete marketing advertising strategie. Bijvoorbeeld met SEA: Google advertenties op bepaalde zoekwoorden. Zoekwoorden zijn de woorden waarop veel gezocht wordt in zoekmachines. SEA is onderdeel van een marketingstrategie waarmee we zorgen dat jouw website bovenaan de resultatenpagina komt. Of met SEO, zoekmachineoptimalisatie. 

Testimonials.

Klanten over Web-Logic Webdesign

Fleurs Reiniging

Fleurs Reiniging
5

Super tevreden over de diensten van Web-Logic. Fijn contact, denken met je mee en de ideeën die we in ons hoofd hadden voor de website zijn perfect uitgewerkt op beeld. Ik raad ze iedereen aan, bedankt!

Ella de Groot

Villa kakelbont
5

Zeker een aanrader. Een hele mooie site en supersnel gemaakt. Goeie begeleiding. Elke vraag snel beantwoord. Goed bereikbaar. Meedenkend. Kortom een tevreden klant!

Jozanne Steenhuisen

Steenhuisen Makelaardij
5

Ben zeer tevreden met mijn nieuwe website! Ontwerp is meer dan mijn verwachtingen en daarbij ook uitstekende service. Ik raad Weblogic zeker met 100% aan. En voor alle andere internet gerelateerde zaken bij hun.

Staycey Wilde

Socialmedia
5

Een leuk gesprek met duidelijke afspraken, zoals beloofd werd er structureel gepost en kreeg ik maandelijks een update.
Ik merk dat er meer interactie is op mijn Instagram & LinkedIn. Dik tevreden!

ACG

Amsterdam Consultancy Group
5

Web-Logic is een zeer professioneel bedrijf. De persoonlijke aandacht beviel uitstekend en zij hebben onze wensen mogelijk gemaakt. Web-Logic heeft een moderne kijk op social media en denkt mee met ons als bedrijf om verder te groeien.

Jacco Hopman

Gastvrij aan Zee
5

Het is heel fijn werken met Web Logic.


Ley

LouLou's Healthy Kitchen
5

Wat een top service! Ik heb een webshop laten bouwen bij ze en ik kan niets anders dan het omschrijven in 1 woord; perfectie! Ook hebben ze mijn menu’s en flyers ontworpen! Echt van alle markten thuis! Ben super super blij 🙏

swipe