skip to Main Content

digitale Handleiding

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij video content gecreëerd. Hier leggen wij stap voor stap uit, hoe u het beste uw website kunt aanpassen zonder fouten te hoeven maken.

De tutorials die u hier kunt vinden zijn voornamelijk om de basis te kunnen wijzigen. Verder adviseren wij u niet meer aan de website te wijzigen dan dat in deze video’s word uitgelicht. Dit omdat wij op deze manier de kwaliteit van uw website kunnen blijven garanderen, verdere aanpassingen kunnen voor ongewenste resultaten leiden. De indeling van uw huidige pagina is gecreëerd met een doordachte strategie. Twijfelt u, bij vragen kunt u ons altijd benaderen.

Extra voor webshops

Bij een webshop wordt gebruik gemaakt van verschillende functionaliteiten. In de basis komen deze overeen met de informatieve pagina. Dus deze tutorials zijn ook relevant bij een webshop.

Toch zijn er extra handelingen en pagina’s bij een webshop aanwezig, deze leggen wij stap voor stap uit aan u. Klik op onderstaande button om alle tutorials voor uw webshop te bekijken.

inloggen - de basis

teksten & afbeeldingen wijzigen

Foto's & video's toevoegen

blog + categorieën bewerken

Fout/aanpassing herstellen

website traag? gebruik cache