Website of Webshop
laten maken

Effectieve websites die klanten opleveren.

Bij Web-Logic bieden we verschillende pakketten per dienst aan. Hiermee pakken we je website of webshop van A tot Z op.

Voor alle websites en webshops bieden we meerdere varianten om uit te kiezen, die ook los verkrijgbaar zijn. Het gaat om een informatieve website of webshop, die alles bevat om jouw product of bedrijf goed zichtbaar te maken in de markt. Denk bijvoorbeeld aan alle zoekmachines en overige platformen.

Bekijk prijzen & mogelijkheden

Abonnement

AANBEVOLEN

1 jaar | All-in one 

v.a. €170

Per maand

Uren

Op basis van uren

€85

Per uur ex. BTW

Plus pakket

All-in one website of webshop 

v.a. €1499

Exclusief BTW

Alles in één

Realisatie van volledige huisstijl

v.a. €2199

Exclusief BTW

Maatwerk

Exclusieve features 

v.a. €3599

Exclusief BTW

Wij helpen je verder.

96% van alle Nederlanders koopt online

Een website of webshop is meer dan alleen een design. Web-Logic Webdesign laat jouw website werken voor je bedrijf. Wij realiseren websites voor ambitieuze ondernemers. Groot of klein: voor unieke online uitingen moet je bij Web-Logic Webdesign zijn. Zodra de doelen gesteld zijn gaan wij hier recht op af. Een bestaande website aanpassen, of een geheel nieuwe website op maat laten bouwen: het Web-Logic team staat voor jou paraat. We hebben alles in huis om jouw doelen tot een succes te maken. Je kunt bij ons terecht voor het gehele online plaatje.

Een greep uit ons werk.

Klaar voor de volgende stap?

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu

Verder groeien?

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

swipe

Kies voor Web Logic.

Jouw online specialist

Je kunt bij ons terecht voor het gehele online plaatje. Naast maatwerk webdesign regelen we ook je online marketingSEOSEA en social media campagne. Voor elk project maken we optimaal gebruik van alle expertise die we in huis hebben. Bekijk al onze pakketten & tarieven op deze pagina. Verder is, naast de geoptimaliseerde werkwijze, de aftersales een belangrijk aspect in ons werkproces. Zodra de website is opgeleverd bieden wij een onderhoudspakket aan waardoor jouw website altijd relevant blijft.

Testimonials.

Klanten over Web-Logic Webdesign

Fleurs Reiniging

Fleurs Reiniging
5

Super tevreden over de diensten van Web-Logic. Fijn contact, denken met je mee en de ideeën die we in ons hoofd hadden voor de website zijn perfect uitgewerkt op beeld. Ik raad ze iedereen aan, bedankt!

Ella de Groot

Villa kakelbont
5

Zeker een aanrader. Een hele mooie site en supersnel gemaakt. Goeie begeleiding. Elke vraag snel beantwoord. Goed bereikbaar. Meedenkend. Kortom een tevreden klant!

Jozanne Steenhuisen

Steenhuisen Makelaardij
5

Ben zeer tevreden met mijn nieuwe website! Ontwerp is meer dan mijn verwachtingen en daarbij ook uitstekende service. Ik raad Weblogic zeker met 100% aan. En voor alle andere internet gerelateerde zaken bij hun.

Staycey Wilde

Socialmedia
5

Een leuk gesprek met duidelijke afspraken, zoals beloofd werd er structureel gepost en kreeg ik maandelijks een update.
Ik merk dat er meer interactie is op mijn Instagram & LinkedIn. Dik tevreden!

ACG

Amsterdam Consultancy Group
5

Web-Logic is een zeer professioneel bedrijf. De persoonlijke aandacht beviel uitstekend en zij hebben onze wensen mogelijk gemaakt. Web-Logic heeft een moderne kijk op social media en denkt mee met ons als bedrijf om verder te groeien.

Jacco Hopman

Gastvrij aan Zee
5

Het is heel fijn werken met Web Logic.


Ley

LouLou's Healthy Kitchen
5

Wat een top service! Ik heb een webshop laten bouwen bij ze en ik kan niets anders dan het omschrijven in 1 woord; perfectie! Ook hebben ze mijn menu’s en flyers ontworpen! Echt van alle markten thuis! Ben super super blij 🙏

swipe