skip to Main Content

KOM WERKEN ALS SALES MACHINE

Leuk dat je kijkt bij de functie als sales medewerker. Wij van Web-Logic webdesign zijn altijd op zoek naar nieuwe sales toppers, heb jij geen ervaring? Geen probleem! Wij begeleiden je bij dit proces om een sales machine te worden.

Wij voorzien bedrijven van een website of webshop, deze worden door ons gebouwd. Omdat websites en webshops nodig zijn bij elk bedrijf, is dit een product die eenvoudig te verkopen is aan de toekomstige opdrachtgevers.

Wij verwachten niet dat je continu achter je bureau vandaan mensen gaat opbellen, deze markt kan je het beste benaderen via LinkedIn, FaceBook, per mail, telefonisch & op locatie. Door het volgen van onze training kunnen wij jou garanderen dat jij in staat bent minimaal 2 sales te maken per dag.  Elke sale die jij weet te maken wordt beloond met een vergoeding van €100,- euro. 

Elke maand maak jij kans op een prijs t.w.v tussen de €200,- & €500,- euro. De beste verkoper van de maand krijgt deze prijs mee naar huis.

VOORDELEN VAN HET WERKEN BIJ ONS

Wekelijks of maandelijks uitbetaald worden.
Flexibel! Bepaal elke dag zelf wanneer je werkt en voor hoelang.
Enorm veel geld maken, nergens anders ga je meer verdienen.
Lunch van de zaak.
Kans maken op unieke prijzen.
Bij behalen van target extra bonussen.
Vette teamuitjes.

WIE ZIJN WIJ

Web-Logic Webdesign is een jong & dynamisch bedrijf. Hier werken verschillende webdesigners, marketingspecialisten en sales toppers. Wij hechten enorm veel waarde aan een relaxte sfeer op kantoor. Samen lunchen [op onze kosten] en leuke/unieke teamuitjes [dus niet bowlen].

Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd? Meld je dan nu aan via het sollicitatieformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Groetjes van,

Team Web-Logic Webdesign

SOLLICITATIEFORMULIER

Click or drag a file to this area to upload.

Wat is 7+4?