Wij zorgen voor topposities in Google.

Altijd en overal vindbaar.

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). Dit is de manier om je website beter vindbaar te maken in de grootste zoekmachine in Nederland, Google. Dit krijg je voor elkaar met een doelgerichte SEO campagne voor online vindbaarheid

Met zoekmachineoptimalisatie bereik je alles: meer bezoekers, meer leads en meer omzet. We ontwerpen je website zo dat Google en elke andere zoekmachine de inhoud makkelijk scant. Google vertoont dan jouw relevante pagina’s in de zoekresultaten.

SEO is een investering voor de lange termijn. Het zorgt dat de waarde van je website of webshop steeds groter wordt. Bij Web-Logic zorgen we daarom voor websites met goede SEO.

Bekijk prijzen & mogelijkheden

Starter

AANBEVOLEN

Maandelijks opzegbaar | campagne

v.a. €240

Per maand

Uren

Op basis van uren

€85

Per uur ex. BTW

Premium

Maandelijks opzegbaar | campagne

€450

per maand

Maatwerk

Specifieke aanpak

In overleg

Op basis van wensen

loulous healthy kitchen mockup rotterdam eten food kitchen

Doelstelling.

Altijd een bijpassende strategie

Na oplevering van je website of webshop bieden we een onderhoudspakket aan. Een website heeft namelijk regelmatig nieuwe updates nodig van de beveiliging en actieve plug-ins. Hierdoor houden we de veiligheid en snelheid van je website optimaal. Deze updates voeren wij structureel voor je uit.

Je webshop of website moet te allen tijde snel en probleemloos beschikbaar zijn voor je doelgroep. Om dit te waarborgen werken wij samen met een gekwalificeerde partner die dit ook hoog in het vaandel heeft staan. Dit bieden wij jou aan voor slechts €24,- per maand.

swipe

Extra services.

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu