Content & design brengt ideeën tot leven

De kracht van creativiteit en beleving..

Social media marketing is een perfecte manier om interactie met je doelgroep te creëren. Je bereikt heel gericht jouw doelgroep. Vrijwel iedereen gebruikt een of meerdere sociale media, en daarom is een social media campagne een belangrijk onderdeel van je online marketing.

De vraag is niet of jouw doelgroep op social media zit, maar op welke kanalen. FacebookLinkedIn, Twitter, Instagram, zijn zomaar wat voorbeelden van platformen die door miljoenen mensen worden gebruikt. Ook door jouw klanten. Ben je geïnteresseerd in een social media campagne? Bij Web-Logic ben je verzekerd van doordachte online uitingen met resultaat.

We bieden verschillende marketingcampagnes om jouw onderneming gestructureerd zichtbaar en vindbaar te maken in alle zoekmachines. Bijvoorbeeld met SEOSEA, marketing advertising en: social media marketing.

Bekijk prijzen & mogelijkheden

Starter

AANBEVOLEN

Maandelijks opzegbaar | campagne

v.a. €170

Per maand

Uren

Op basis van uren

€85

Per uur ex. BTW

Premium

Maandelijks opzegbaar | campagne

v.a. €300

Per maand

Maatwerk

Specifieke aanpak

In overleg

Op basis van wensen

instagram feed online media social media campagne

Altijd zichtbaar.

Social media campagne op maat

Met de social media marketingstrategie van Web-Logic sturen we op de social mediakanalen die het beste aansluiten op je bedrijf. Op deze kanalen zullen we pagina’s opzetten, content creëren en we monitoren het effect. Web-Logic heeft al jaren ervaring met het maken van content waarmee we klanten aantrekken voor jouw bedrijf.

We kijken continu wat het beste bij je past en optimaliseren de social media marketingstrategie, van marketing tot specialistische targeting. Uiteraard bouwen we dit samen met jou op, zodat je altijd inzicht houdt in onze werkzaamheden. Wil jij met je doelgroep in verbinding komen? Dan is onze social media campagne de oplossing.

Volg ons.

Blijf altijd op de hoogte

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu

Extra services.

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

swipe