skip to Main Content

Webshop beginnen Alkmaar

Maak van uw webshop een succes door deze door een professionele partner te laten ontwerpen. Niet alleen voor een website maken in Alkmaar bent u bij Web-Logic Webdesign aan het juiste adres, maar wij helpen u ook met de branding van uw merk, het ontwerpen van logo’s of een complete huisstijl en de (social media) marketing. Zo speelt u uw gloednieuwe webshop direct in de kijker zodat u al snel uw eerste klanten kunt verwelkomen.

Meer bezoekers met SEO en SEA

Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn specialistische vakgebieden. Door deze onbetaalde en betaalde vormen van online adverteren in te zetten bent u beter vindbaar in de zoekmachines, krijgt u meer bezoekers op uw website en maakt u als het goed is direct een mooie omzet in uw webwinkel. Wanneer u uw website laat ontwerpen door een professioneel ziet deze er niet alleen strak uit, maar is de website ook zo ingericht dat uw bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Dit zorgt ervoor dat u van meer bezoekers ook daadwerkelijk klanten maakt. Uw conversie stijgt dus. Daarnaast is de snelheid van de website en de manier waarop de code is ingericht bepalend voor uw online succes. Web-Logic Webdesign weet dit en heeft SEO specialisten in dienst die ervoor zorgen dat uw website boven die van uw concurrenten uitkomt.

acg
eurospecial

Uw doelgroep bereiken

U wilt uw doelgroep bereiken, maar weet niet goed hoe? Wij helpen u door structureel waardevolle en goed doordachte content te creëren. Hierdoor ontstaat er meer activiteit op uw website en weet u hoe u uw doelgroep kunt overhalen om een aankoop te doen, gegevens achter te laten, een recensie achter te laten of wat u ook maar wilt van uw bezoekers. Uw aanwezigheid op social media speelt hier ook een grote rol in. Heeft u geen tijd om een Facebookpagina, Instagram account en TikTok account bij te houden? Laat dit dan aan Web-Logic Webdesign over. Social media is een van de belangrijkste onderdelen van online marketing en wij adviseren en begeleiden u hier graag bij.

Onderhoudspakket voor uw webshop

Naast website bouwen Alkmaar zorgen wij er ook voor dat uw website wordt gehost, beheerd en onderhouden voor een vast laag tarief per maand. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Tot op zekere hoogte worden aanpassingen kosteloos doorgevoerd en uw website is altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste updates en software. Bij eventuele problemen kunnen wij direct handelen en anticiperen, waardoor u verzekerd bent van een veilige webshop waarin uw klanten zonder zorgen kunnen winkelen en afrekenen.