skip to Main Content

Aanpassingen webshop

Uw online webshop wordt ondersteund door WooCommerce. Dit is een webwinkel integratie. Om uw webwinkel zo efficiënt mogelijk te maken, leggen wij u uit uw webshop het beste te onderhouden.

Deze tutorials maken het voor u duidelijk om producten toe te voegen & te wijzigen. Prijzen aanpassen en extra functies. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gevonden kunt u ons telefonisch of per mail benaderen.

Ook geven wij handige tips! Beste betaalmethode, hoe ontvang ik betalingen en hoe regel ik het met verzendingen.

algemene tutorials

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij video content gecreëerd. Hier leggen wij stap voor stap uit, hoe u het beste uw website kunt aanpassen zonder fouten te hoeven maken.

De tutorials die u hier kunt vinden zijn voornamelijk om de basis te kunnen wijzigen. Verder adviseren wij u niet meer aan de website te wijzigen dan dat in deze video’s word uitgelicht. Dit omdat wij op deze manier de kwaliteit van uw website kunnen blijven garanderen, verdere aanpassingen kunnen voor ongewenste resultaten leiden. De indeling van uw huidige pagina is gecreëerd met een doordachte strategie. Twijfelt u, bij vragen kunt u ons altijd benaderen.

verschil in cms

Nieuw product toevoegen

Kortingscode aanmaken

betaalmogelijkheden activeren

Verzendkosten instellen