Wij zijn Web Logic webdesign

Digitale agency met creatieve denkers.

Web-Logic Webdesign is een webdesignbureau uit Alkmaar, in Noord-Holland. Al jaren zijn wij actief in webdesign en online marketing. In die jaren hebben wij onze technieken en ons werkproces steeds verder ontwikkeld, en we volgen continu de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met zoveel kennis en ervaring zijn we inmiddels een begrip in de webdesign-branche.

Bij Web-Logic hebben we verschillende specialisaties in huis. Hiermee onderscheiden wij ons in het bouwen van sterke, doordachte online uitingen. Vanuit jouw visie en wensen als opdrachtgever bouwen wij een sterke online aanwezigheid.

handtekening

Erdal Abiri

founder

Chaline Smit

UI/ux designer

Tyson van der Zwalm

accountmanager

Anissa Castro

recruiter

Ercan Abiri

online strateeg

Appa de Britse korthaar

enorme afleiding

Meer dan een agency.

We zijn een creatief ecosysteem

We zijn trots op onze samenwerkingen met allerlei bedrijven en organisaties. Samenwerkingen? Ja, zo zien wij onze opdrachten. Want ook na oplevering van je website of webshop blijven wij betrokken. We bieden 24/7 support en regelen het complete onderhoud, de beveiliging en updates van je website. Zijn er nieuwe technieken of ontwikkelingen? Dan zetten we die strategisch voor je in. Zo wordt je nog beter vindbaar in Google en blijft je website verbeteren.

Als onze opdrachtgevers denken aan Web-Logic Webdesign, dan denken zij aan goede service en bewezen resultaten. Wil jij dat zelf ervaren? Ons team ontwerpt graag je nieuwe website: custom-made, modern design en goed vindbaar (SEO). Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, we bespreken graag wat we voor je kunnen doen.

swipe

Testimonials.

Klanten over Web-Logic Webdesign

Fleurs Reiniging

Fleurs Reiniging
5

Super tevreden over de diensten van Web-Logic. Fijn contact, denken met je mee en de ideeën die we in ons hoofd hadden voor de website zijn perfect uitgewerkt op beeld. Ik raad ze iedereen aan, bedankt!

Ella de Groot

Villa kakelbont
5

Zeker een aanrader. Een hele mooie site en supersnel gemaakt. Goeie begeleiding. Elke vraag snel beantwoord. Goed bereikbaar. Meedenkend. Kortom een tevreden klant!

Jozanne Steenhuisen

Steenhuisen Makelaardij
5

Ben zeer tevreden met mijn nieuwe website! Ontwerp is meer dan mijn verwachtingen en daarbij ook uitstekende service. Ik raad Weblogic zeker met 100% aan. En voor alle andere internet gerelateerde zaken bij hun.

Staycey Wilde

Socialmedia
5

Een leuk gesprek met duidelijke afspraken, zoals beloofd werd er structureel gepost en kreeg ik maandelijks een update.
Ik merk dat er meer interactie is op mijn Instagram & LinkedIn. Dik tevreden!

ACG

Amsterdam Consultancy Group
5

Web-Logic is een zeer professioneel bedrijf. De persoonlijke aandacht beviel uitstekend en zij hebben onze wensen mogelijk gemaakt. Web-Logic heeft een moderne kijk op social media en denkt mee met ons als bedrijf om verder te groeien.

Jacco Hopman

Gastvrij aan Zee
5

Het is heel fijn werken met Web Logic.


Ley

LouLou's Healthy Kitchen
5

Wat een top service! Ik heb een webshop laten bouwen bij ze en ik kan niets anders dan het omschrijven in 1 woord; perfectie! Ook hebben ze mijn menu’s en flyers ontworpen! Echt van alle markten thuis! Ben super super blij 🙏

swipe