Een Website is meer dan een design

Laat jouw website voor je werken.

Wij realiseren websites voor ambitieuze ondernemers. Groot of klein: voor unieke online uitingen moet je bij Web-Logic Webdesign zijn. Zodra de doelen gesteld zijn gaan wij hier recht op af. Een bestaande website aanpassen, of een geheel nieuwe website op maat laten bouwen: het Web-Logic team staat voor jou paraat. We hebben alles in huis om jouw doelen tot een succes te maken.

Je kunt bij ons terecht voor het gehele online plaatje. Naast maatwerk webdesign regelen we ook je online marketingSEOSEA en social media campagne. Voor elk project maken we optimaal gebruik van alle expertise die we in huis hebben. Web-Logic Webdesign staat voor kwaliteit en service. 

We gaan voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers, want dit resulteert in de beste vormgeving. Die goede service zie je ook terug in onze websites. We hebben aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, een gemakkelijke navigatie en custom-made vormgeving.

Bekijk prijzen & mogelijkheden

Abonnement

AANBEVOLEN

1 jaar | All-in one website

v.a. €180

Per maand

Uren

Op basis van uren

€85

Per uur ex. BTW

Plus pakket

All-in one website

v.a. €1499

Exclusief BTW

Alles in één

Realisatie van volledige huisstijl

v.a. €2199

Exclusief BTW

Maatwerk

Exclusieve features 

v.a. €2799

Exclusief BTW

loulous healthy kitchen mockup rotterdam eten food kitchen

Onderhoud pakket.

Altijd beveiligd & up-to date

Na oplevering van je website of webshop bieden we een onderhoudspakket aan. Een website heeft namelijk regelmatig nieuwe updates nodig van de beveiliging en actieve plug-ins. Hierdoor houden we de veiligheid en snelheid van je website optimaal. Deze updates voeren wij structureel voor je uit.

Je webshop of website moet te allen tijde snel en probleemloos beschikbaar zijn voor je doelgroep. Om dit te waarborgen werken wij samen met een gekwalificeerde partner die dit ook hoog in het vaandel heeft staan. Dit bieden wij jou aan voor slechts €24,- per maand.

Beveiliging

24/7 controle

Updates

Altijd up-to date

Inspiratie.

Recent opgeleverde websites

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu

Extra services.

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

swipe