fbpx

4.9/5 gebaseerd op 30+ Google reviews 

Portfolio

Onze cases

Werk waar wij trots op zijn

Bekijk succesvol afgeronde projecten.

Bij Web-Logic is het mogelijk je gehele huisstijl te laten ontwikkelen. Een website dient niet als persoonlijk visitekaartje, hij moet goed functioneren en bezoekers trekken. De eerste indruk bepaalt of iemand iets afneemt via jouw website. Dat weten wij als geen ander!

Daarom bieden wij alle services om jou tot in de puntjes te voorzien van onderscheidende online uitingen voor je website of webshop. Op deze pagina zie je onze meest recente projecten van opdrachtgevers.

Portfolio.

Klaar voor de volgende stap?

Voor het beste resultaat adviseren wij een persoonlijk gesprek. Dan komt de creativiteit het makkelijkst naar buiten. We bespreken dan samen wat er mogelijk is en verwerken alle ideeën die naar voren komen in je nieuwe website. Verder komen we tijdens het proces samen voor feedback, en stellen we de opleverdata vast.

Het traject duurt van begin tot eind ongeveer 2 weken. Dat wil zeggen: van intake totdat het concept van de website online staat. Daarna zetten we nog alle puntjes op de I totdat de opdrachtgever tevreden is met het resultaat. We bieden je graag de mogelijkheid om de website zelf te beheren. We zullen je hier altijd bij ondersteunen. Op de website staan ook verschillende videotutorials die hierop aansluiten.

 

Dit proces doorloop je samen met jouw persoonlijke accountmanager en/of webdesigner. Alle wensen van de opdrachtgever worden opgepakt en verwerkt in de website, die samen met de opdrachtgever wordt opgesteld. Wat ook goed is om te weten, Web-Logic werkt met een aanbetaling. Deze bedraagt €250. De rest betaal je als de website online is. In termijnen betalen is een optie, dit kan in overleg met beide partijen.

Hi, laten wij kennismaken!

Tijd om jouw online identiteit naar het volgende niveau te tillen onder het genot van een (virtueel) kop koffie.