Meer impact met een Webshop die werkt

Webshops gericht op online succes.

Wij realiseren webshops voor ambitieuze ondernemers. Groot of klein: voor unieke online uitingen zit jij goed bij Web-Logic Webdesign. Een webshop maken kan iedereen. Voor een webshop die structureel bijdraagt aan het behalen van je online doelen moet je naar Web-Logic. Wij creëren, bouwen en leveren webshops die de vooropgestelde strategie realiseren.

Een webshop moet omzet genereren. Web-Logic koppelt veilige online betaalmethodes, zoals Mollie, aan je webshop of online winkel. Dit zorgt voor een optimaal werkend backorder systeem en vergroot je vindbaarheid in zoekmachines als Google. Web-Logic is strategisch partner voor al onze relaties, en met succes. Dat zie je terug in onze e-commerce projecten.

 

Je kunt bij ons terecht voor het gehele online plaatje. Naast maatwerk webshops regelen we ook je online marketingSEOSEA en social media campagne. Voor elk project maken we optimaal gebruik van alle expertise die we in huis hebben.

Bekijk prijzen & mogelijkheden

Abonnement

AANBEVOLEN

1 jaar | All-in one webshop 

v.a. €220

Per maand

Uren

Op basis van uren

€85

Per uur ex. BTW

Plus pakket

All-in one webshop

v.a. €1899

Exclusief BTW

Alles in één

Realisatie van volledige huisstijl

v.a. €2599

Exclusief BTW

Maatwerk

Exclusieve features 

v.a. €3599

Exclusief BTW

responsive website en webshop voor tablet

Onderhoud pakket.

Altijd beveiligd & up-to date

Na oplevering van je website of webshop bieden we een onderhoudspakket aan. Een website heeft namelijk regelmatig nieuwe updates nodig van de beveiliging en actieve plug-ins. Hierdoor houden we de veiligheid en snelheid van je website optimaal. Deze updates voeren wij structureel voor je uit.

Je webshop of website moet te allen tijde snel en probleemloos beschikbaar zijn voor je doelgroep. Om dit te waarborgen werken wij samen met een gekwalificeerde partner die dit ook hoog in het vaandel heeft staan. Dit bieden wij jou aan voor slechts €24,- per maand.

Beveiliging

24/7 controle

Updates

Altijd up-to date

Inspiratie.

Recent opgeleverde webshops

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu

Extra services.

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

swipe