skip to Main Content

Website bouwen Alkmaar

Wilt u een website op maat laten maken in Alkmaar? Er zitten vele voordelen aan het laten maken van een website door een professionele website designer. Zo hebben wij jarenlange ervaring met het ontwerpen van websites en weten wij precies wat hier allemaal bij komt kijken. Deze ervaring en expertise ziet u terug in de snelheid, kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Gebruiksvriendelijke website

Bij het ontwerpen van uw website besteden wij ruim voldoende aandacht aan het gebruiksvriendelijk maken van uw website. Dit zorgt ervoor dat uw bezoekers op uw website kunnen vinden wat ze zoeken en voorkomt dat u klanten verliest aan uw concurrentie. Hierdoor profiteert u van hogere conversie en ook komt dit uw positie in de zoekresultaten ten goede. Uiteraard maken wij uw website responsive, dit wil zeggen dat uw website op alle beeldschermen in het goede formaat getoond wordt en bijvoorbeeld ook gebruiksvriendelijk blijft wanneer de bezoeker via een tablet of smartphone op uw website terecht komt.

kantoor_contact1-min.jpg
flavourzz

Veilige webshop

Een veilige website is altijd belangrijk, maar helemaal als u een webshop wilt beginnen in Alkmaar. Een beveiligde website is namelijk bestand tegen crashes en pogingen tot hacken van buitenaf. Wanneer u uw omzet uit uw webshop haalt wilt u natuurlijk dat uw winkel als veilig bekend staat. Betaalgegevens worden verwerkt via uw webwinkel, wat het extra belangrijk maakt om dit proces goed te beveiligen. Een website designer gebruikt alleen de meest betrouwbare software en technieken zodat u een veilige website opgeleverd krijgt. Ook adviseren wij u over het onderhoud van uw website zodat u zeker weet dat u uw website ook veilig houdt.

Website op maat

Web-Logic Webdesign bouwt uw website helemaal op maat. Onze werkzaamheden variëren enorm en voor iedere tak hebben wij onze eigen specialist in huis. Hierdoor krijgt u een website die qua design en functionaliteit compleet aansluit bij uw wensen. Daarnaast kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat uw website beter vindbaar is in Google en helpen ze u bij het goed inrichten van de website. Wij weten wat wel en niet goed werkt online. Maak gebruik van deze kennis en ervaring door uw website bij Web-Logic Webdesign te laten ontwerpen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij zaken als: domein overname, marketing en social media, logo’s ontwerpen, branding van uw merk, productfotografie, het aanpassen van een bestaande website en het ontwerpen van een complete huisstijl.