Website bouwen Alkmaar.

Effectieve websites die klanten opleveren.

Wil jij een website op maat laten maken in Alkmaar? Er zitten vele voordelen aan het laten maken van een website door een professionele website designer.

Zo hebben wij jarenlange ervaring met het ontwerpen van websites en weten wij precies wat hier allemaal bij komt kijken. Deze ervaring en expertise zie je terug in de snelheid, kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van jouw website.

Gebruiksvriendelijke website.

96% van alle Nederlanders koopt online

Bij het ontwerpen van je website besteden wij ruim voldoende aandacht aan het gebruiksvriendelijk maken van je website. Dit zorgt ervoor dat jouw bezoekers op je website kunnen vinden wat ze zoeken en voorkomt dat je klanten verliest aan jouw concurrentie. Hierdoor profiteer je van hogere conversie en ook komt dit je positie in de zoekresultaten ten goede. Uiteraard maken wij je website responsive, dit wil zeggen dat je website op alle beeldschermen in het goede formaat getoond wordt en bijvoorbeeld ook gebruiksvriendelijk blijft wanneer de bezoeker via een tablet of smartphone op je website terecht komt.

Een greep uit ons werk.

Klaar voor de volgende stap?

swipe

Let's meet.

Klaar voor de volgende stap?

We proberen om binnen een (werk)dag te reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@web-logic.nl. Liever direct een medewerker aan de lijn? Bel nu

Verder groeien?

Trends en ontwikkelingen die jou verder helpen

Website laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEO lokaal vindbaar.

Bekijk mogelijkheden →

Webshop laten maken.

Bekijk mogelijkheden →

SEA online adverteren.

Bekijk mogelijkheden →

Socialmedia campagne.

Bekijk mogelijkheden →

swipe

Website op maat in Alkmaar.

Jouw online specialist

Web-Logic Webdesign bouwt je website helemaal op maat. Onze werkzaamheden variëren enorm en voor iedere tak hebben wij onze eigen specialist in huis. Hierdoor krijg je een website die qua design en functionaliteit compleet aansluit bij jouw wensen. Daarnaast kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat je website beter vindbaar is in Google en helpen ze je bij het goed inrichten van de website. Wij weten wat wel en niet goed werkt online. Maak gebruik van deze kennis en ervaring door jouw website bij Web-Logic Webdesign te laten ontwerpen en realiseren. Daarnaast kunnen wij je helpen bij zaken als: domein overname, marketing en social media, logo’s ontwerpen, branding van uw merk, productfotografie, het aanpassen van een bestaande website en het ontwerpen van een complete huisstijl.

Testimonials.

Klanten over Web-Logic Webdesign

Fleurs Reiniging

Fleurs Reiniging
5

Super tevreden over de diensten van Web-Logic. Fijn contact, denken met je mee en de ideeën die we in ons hoofd hadden voor de website zijn perfect uitgewerkt op beeld. Ik raad ze iedereen aan, bedankt!

Ella de Groot

Villa kakelbont
5

Zeker een aanrader. Een hele mooie site en supersnel gemaakt. Goeie begeleiding. Elke vraag snel beantwoord. Goed bereikbaar. Meedenkend. Kortom een tevreden klant!

Jozanne Steenhuisen

Steenhuisen Makelaardij
5

Ben zeer tevreden met mijn nieuwe website! Ontwerp is meer dan mijn verwachtingen en daarbij ook uitstekende service. Ik raad Weblogic zeker met 100% aan. En voor alle andere internet gerelateerde zaken bij hun.

Staycey Wilde

Socialmedia
5

Een leuk gesprek met duidelijke afspraken, zoals beloofd werd er structureel gepost en kreeg ik maandelijks een update.
Ik merk dat er meer interactie is op mijn Instagram & LinkedIn. Dik tevreden!

ACG

Amsterdam Consultancy Group
5

Web-Logic is een zeer professioneel bedrijf. De persoonlijke aandacht beviel uitstekend en zij hebben onze wensen mogelijk gemaakt. Web-Logic heeft een moderne kijk op social media en denkt mee met ons als bedrijf om verder te groeien.

Jacco Hopman

Gastvrij aan Zee
5

Het is heel fijn werken met Web Logic.


Ley

LouLou's Healthy Kitchen
5

Wat een top service! Ik heb een webshop laten bouwen bij ze en ik kan niets anders dan het omschrijven in 1 woord; perfectie! Ook hebben ze mijn menu’s en flyers ontworpen! Echt van alle markten thuis! Ben super super blij 🙏

swipe

Veilige webshop.

Klaar voor de volgende stap?

Een veilige website is altijd belangrijk, maar helemaal als je een webshop wilt beginnen in Alkmaar. Een beveiligde website is namelijk bestand tegen crashes en pogingen tot hacken van buitenaf. Wanneer je jouw omzet uit je webshop haalt wil je natuurlijk dat je winkel als veilig bekend staat. Betaalgegevens worden verwerkt via je webwinkel, wat het extra belangrijk maakt om dit proces goed te beveiligen. Een website designer gebruikt alleen de meest betrouwbare software en technieken zodat jij een veilige website opgeleverd krijgt. Ook adviseren wij je over het onderhoud van uw website zodat je zeker weet dat je jouw website ook veilig houdt.